Termeni si conditii

DEFINITII

1.1. In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

MARCI INREGISTRATE: reprezinta marcile inregistrate ale S.C. MICHELLE S.R.L., cum ar fi, dar fara a se limita la denumirea LA CREMERIE ROMANIA.

SITE: reprezinta SITE-ul Internet apartinand S.C. MICHELLE S.R.L., care se afla la adresa www.la-cremerie.ro, prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informatii privind produsele oferite / asigurate de catre S.C. MICHELLE S.R.L. purtand marca LA CREMERIE.

LA CREMERIE: reprezinta societatea S.C. MICHELLE S.R.L., cu sediul in judetul Ilfov, oras Pantelimon, bulevardul Biruintei, numarul 4, inregistrata la Registrul Comertului Ilfov sub nr. J23/464/2003 si avand Codul Unic de Inregistrare 7837174, atribut fiscal RO.

UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare;

UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii MICHELLE S.R.L..

CONTINUTUL SITE-ULUI

2.1. Informatiile publicate pe SITE sunt informatii de interes general despre LA CREMERIE, produsele comercializate de acesta cat si alte informatii considerate de LA CREMERIE ca fiind de de interes pentru UTILIZATORI.

2.2. Informatiile sunt puse la dispozitia UTILIZATORILOR de regula, in mod gratuit. MICHELLE S.R.L. isi rezerva dreptul de a implementa anumite servicii pe SITE ce vor fi oferite contra cost UTILIZATORILOR.

2.3. MICHELLE S.R.L. este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-ului, respectiv asupra designului si continurului acestuia precum si asupra tuturor Marcilor inregistrate in numele si publicate pe SITE

UTILIZATORUL are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale MICHELLE S.R.L., prevazute de legislatia in vigoare.

UTILIZAREA SITE-ULUI

3.1. UTILIZATORUL se obliga sa acceseze si sa utilizeze SITE-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.

LIMITAREA RASPUNDERII

4.1. Raspunderea pentru continutul SITE-ului.

LA CREMERIE nu este si nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe SITE, care nu se datoreaza culpei sale. UTILIZATORII pot gasi informatii detaliate prin contactarea reprezentatilor MICHELLE S.R.L. prin metodele descrise pe pagina de contact.

4.2. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promotii au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul telefonic/e-mail in cel mai scurt timp, despre eroarea aparuta, daca produsul nu s-a livrat inca.

4.3. Caracteristicile produselor prezentate pe SITE sunt preluate / puse la dispozitie de producatori si/ furnizori si LA CREMERIE nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.

4.4. Preturile produselor de pe acest SITE sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. Promotiile prezentate pe SITE sunt valabile in perioada de timp mentionata / in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile. Toate produsele prezentate pe acest SITE sunt disponibile in limita stocului fizic disponibil. In cazul epuizarii stocului reprezentantul LA CREMERIE va oferi alternative prin prezentarea altor produse asemanatoare ca si aspect si specificatii tehnice cu produsul comandat al carui stoc s-a epuizat.

4.5. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe SITE cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producator.

4.6. Un produs la precomanda este un produs ce urmeaza sa fie lansat si poate fi achizitionat inainte de lansare. Producatorul isi rezerva dreptul de a modifica fara preaviz data de lansare si pretul produsului. Produsele la precomanda se adauga in cos in acelasi fel ca orice alt produs din magazinul online. Facand o precomanda, va asigurati ca veti primi produsul imediat dupa lansare si ca veti beneficia de un pret foarte bun. Produsele aflate la precomanda vor fi livrate, de obicei, in ziua lansarii sau in maxim 24 de ore de la lansare. Exista posibilitatea ca produsele sa fie livrate de producator in ziua lansarii, situatie in care livrarile incep in momentul in care produsele sunt disponibile. Precomenzile se achita in acelasi mod ca si o comanda normala, prin oricare din metodele de plata acceptate. In oricare dintre situatii (plata la livrare sau plata online) este necesar sa asteptati confirmarea telefonica sau pe email din partea unui operator, in momentul in care produsul devine disponibil. Puteti renunta in orice moment la o precomanda. Daca aceasta din urma a fost deja achitata, puteti opta pentru returnarea sumei sau creditarea contului dvs in vederea unei alte comenzi.

4.7. LA CREMERIE isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe SITE.

4.8. Orice problema cauzata de produsele si / serviciile prezentate pe SITE se va solutiona pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre UTILIZATOR.

4.9. LA CREMERIE nu raspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.

5.0. LA CREMERIE nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii Site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe Site.

5.1. Utilizarea Browserului Internet.

 LA CREMERIE garanteaza utilizarea optima a Site-ului prin utilizarea minim a Internet Explorer 6.

5.2. Va informam ca eventualele reclamatii privind deficientele estetice ale produselor, vor fi luate in considerare si vor fi analizate doar daca acestea se reclama in primele 48 ore de la momentul receptiei produsului.