Politica de confidentialitate

Acest document numit politică de confidențialitate (“Politica de confidențialitate“) este destinat să vă ajute să înțelegeți informațiile pe care le colectăm atunci când vizitați site-ul www.la-cremerie.ro (denumit “Site-ul”), indiferent dacă sunteți sau nu sunteți înregistrat și descrie modul în care folosim aceste informații.
Dacă este cazul, această politică de confidențialitate descrie și modul în care procesăm informațiile pe care ni le furnizați sau le colectăm în legătură cu dumneavoastră atunci când vizitați site-ul nostru sau în contextul oricăror alte contacte pe care le puteți avea cu noi. Această politică este complementară oricăror altor informații furnizate în alte circumstanțe.

Acest Site este un site cu o audienţă generală; totuși serviciile noastre sunt destinate persoanelor cu vârsta de 16 ani sau mai mult. Nu solicităm, nu colectăm, nu folosim și nu dezvăluim datele personale furnizate de o persoană sub vârsta de 16 ani atât online. În cazul în care aflăm că am colectat date personale de la un copil, vom șterge aceste informații. Dacă aveţi sub 16 ani, vă rugăm să nu vă înregistrați sau să continuați cu achiziția online și să întrebați un adult (unul dintre părinții dvs. sau tutorele dvs. legal) pentru a continua procedurile necesare.

Vizitând Site-ul nostru, utilizând serviciile sale sau, altfel interacționând cu noi, prin punctele noastre de vânzare, buletine informative și / sau site-uri web, recunoașteți că ați citit și înțeles această Politică de confidențialitate și sunteți de acord că putem colecta, utiliza, transmite și dezvălui datele cu caracter personal pe care le colectăm prin intermediul site-urilor si Magazinelor, în conformitate cu această Politică de confidențialitate. Dacă nu v-ați înregistrat deja, vă putem solicita să vă înscrieți (de exemplu, bifând o casetă de selectare) dacă considerăm că este adecvat să vă protejați drepturile sau dacă acest lucru este impus de legile aplicabile. Dacă nu sunteți de acord cu termenii acestei Politici de confidențialitate, vă rugăm să nu accesați acest Site, să nu vă creați un cont și să nu utilizați sau să trimiteți date personale pe acest Site sau să nu vă înscrieți atunci când această opțiune vă este oferită în conformitate cu legile aplicabile.

1. OPERATORUL DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Compania MICHELLE SRL este operatorul datelor cu caracter personal pe care ni le transmiteți și răspunde de datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor (denumită în mod colectiv “la-cremerie”, “noi”, “nouă” sau “noastre” în această Politică de confidențialitate).

Detaliile noastre de contact sunt:

MICHELLE SRL

CIF: RO7837174
Reg. com.: J23/464/2003

Sergent Anghel Gheorghe 4, Sector 1, Bucuresti
(Piata Dorobanti)

Tel: +4 0722 540573

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificata şi completata şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, MICHELLE S.R.L. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţa şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este: completarea legala a facturilor, marketing, publicitate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a va adresa justiţiei. Totodata, aveţi dreptul sa va opuneţi prelucrarii datelor personale care va privesc şi sa solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va rugam sa ne trimiteti o cere prin intermediul paginii de contact.