Adevaratul lux al naturii
❤ La Cremerie Romania ❤
Produsele cosmetice La Cremerie sunt produse cu un grad inalt de profesionalism, ingredientele folosite fiind de calitate superioara, principalele componente active fiind naturale acestea din urma fiind obtinute dupa teste riguroase de laborator in vivo si vitro.
Productia este realizata in loturi mici, utilizand cat mai putini aditivi de conservare pentru a garanta calitatea si prospetimea, aceasta pentru a profita de tratamente inovatoare detinute de acest brand. Impachetarile sau mastile corporale ofera nenumarate beneficii terapeutice si cosmetice si ajuta la detoxifierea organismului, la o remodelare corporala armonioasa, la reducerea celulitei sau la combaterea stesului si oboselii. Principalele ingrediente active – namoluri, argile terapeutice, extracte vegetale din plante, flori si fructe, alge marine – aplicate la cald sau rece, in amestec cu uleiuri esentiale si serumuri concentrate, contribuie la : eliminarea toxinelor din corp si la diminuarea stratului adipos, la eliminarea si prevenirea reaparitiei celulitei, la redobandirea elasticitatii si fermitatii pielii, precum si la hidratare si remineralizare.
Noi detinem Secretul Frumusetii !!! La Cremerie este o marca de produse de calitate premium, bazata pe ingrediente naturale, acesta fiind si motivul pentru care sunt recomandate chiar si pentru pielea sensibila. Toate gamele sunt dedicate exclusiv pentru centre de tip SPA sau centre de infrumusetare profesionale si in prezent sunt folosite in peste 2500 de centre din Italia si strainatate iar acum sunt disponibile prin site-ul nostru si consumatorilor individuali.