Warning: fopen(/home/la-cremerie/public_html/system/logs/openbay.log): failed to open stream: Permission denied in /home/la-cremerie/public_html/system/library/log.php on line 6 La Cremerie Romania UA-65070381-1

La Cremerie Romania

Michelle Anti-Ageing & Dental Clinic este primul institut din Romania care ofera clientilor sai cele mai noi si revolutionare tratamente in materie de anti-ageing, beauty si estetica dentara.

Dispunem de ultima generatie de aparatura in domeniu, consiliere profesionala oferita de unii dintre cei mai buni specialisti atat din tara cat si din strainatate, cu personal cu cea mai inalta pregatire.

Echipa Michelle Anti Ageing & Dental Clinic

- serveste clientii cu o atitudine profesionala, intr-o atmosfera calda si placuta;

- personalizeaza tratamentele pentru par, piele, corp sau dantura in functie de necesitatile clientilor;

- vine in intampinare cu cele mai performante si mai noi tehnici, produse si servicii;

- ofera cele mai bune preturi;

- ajuta clientii sa-si recapete farmecul si stralucirea.

Conceptul unic in Romania de intinerire si infrumusetare satisface toate exigentele clientilor prin serviciile complexe: coafor, frizerie, cosmetica faciala si corporala, manichiura, pedichiura si nu in ultimul rand tratamente stomatologice complexe: implanturi dentare, chirurgie orala, protezari cu ceramica, zirconium, titan si aluminiu, posturologie si osteopatie.

Inalta calitate a produselor si a aparatelor folosite, eficienta tratamentelor, rapiditatea rezultatelor obtinute ne face UNICI IN ROMANIA.


NOI DETINEM "SECRETUL FRUMUSETII"

 

Loading...
Loading...
Loading...